Més espai pels bisonts de les Badlands

Més espai pels bisonts de les Badlands

El parc nacional de les Badlands està situat al sud-oest de l'estat de Dakota del Sud, i al nord de la reserva lakota (sioux) de Pine Ridge. De fet, una part del parc és dins els límits i la jurisdicció dels indis. Des de 1063, hi ha en aquest parc un ramat de bisons, que ara ja arriba els 1200 exemplars. Eren difícils d'observar, ja que la zona en la que es trobaven era lluny de la carretera que travessa el parc.
Gràcies a un munt de donacions privades, s'ha pogut ampliar el terrenys pels bisons, amb la construcció de noves tanques, i tombant part de les que hi havia fins ara. Els bisonts es mouen constanment, i sense tanques, acabarien ben lluny del parc nacional. Aquesta nova zona, queda molt més a prop de la carretera, de manera que els bisons podran ser observats més sovint pels visitants del parc nacional: un nou atractiu per a les Badlands!
De moment, no s'espera fer cap ampliació del ramat (portant bisons d'altres indrets), fins que no es vegi el comportament dels bisons amb el nou espai del que disposen.


Comparteix-ho:


Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR

Aviso de cookies